Behandlingar

Fillers

Screenshot 2022-07-11 at 15.38.21

Vi använder Revolax. Revolax är Sydkoreanskt och har funnits sen 2012. Det tillverkas med en unik banbrytande crosslinking-teknik för att skapa omedelbar och långvarig volym samt gör att det bryts ner jämnt och med en naturlig finish. Revolax fungerar genom att öka volym i ansiktsvävnad för att få ett ungdomligt utseende. De används för att behandla djupa rynkor som nasolabialveck, marionetter eller för volym i kinder, haka och läppar. Revolax är tillgängligt i 1.1ml. och varaktigheten är ca 12 månader,utom i läpparna där det är omkring 6 månader eftersom man rör på munnen så mycket. 

Nucleofill Eyes/Strong

Screenshot 2022-07-14 at 19.48.55

Nucleofill är fillers utan hyaluronsyra som syftar till anti-ageing och när vanliga fillers-behandlingar tycks leda till svullnader.
Behandlingen stimulerar huden, återfuktar, fungerar antioxidativt, ger ökad elasticitet och stramar upp märkbart.
Behandlingen går utmärkt att utföra oavsett årstid och regelbunden booster rekommenderas för att motverka ålderstecken och återfukta huden.
För bästa resultat bör behandling med Nucleofill genomföras vid flera tillfällen (ca 3-4 ggr) med ett behandlingsintervall på 4-6 veckor.

Nucleofill Eyes: Har märkbart åtstramande effekt kring ögon samtidigt som det återfuktar. Behandlingen är ett perfekt alternativ till kirurgi för att åtgärda ålderstecken kring ögonen.

Nucleofill Strong: Är en djupgående behandling som huvudsakligen syftar till att stimulera huden till att producera kollagen. OBS finns även som paketpris i form av kur.

Botox

Resveralife-Botulinum-Toxin-TypeA

“Botox” är en förkortning av botulinumtoxin typ A och är ett muskelavslappnande medel med tillfällig verkningstid. Botox är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Tillsammans med din behandlare diskuterar du vid en konsultation vad som ska åtgärdas. Att behandlas med botox av våra specialiserade leǵitimerade sjuksköterskor ger ett naturligt vackert och estetiskt resultat. Hos oss kan du känna dig trygg i att vi är certifierade för just denna typ av behandling, och att vi har många års utbildning och erfarenhet och expertis bakom oss.

PRP hår/ansikte

Screenshot 2022-07-14 at 20.19.44

Förebygg håravfall, förstärk ditt resultat efter en hårtransplantation eller förnya din hud med vår PRP-behandling.
En PRP-behandling innebär att en koncentrerad mängd blodplättar (trombocyter) tas, ungefär i samma mängd som vid ett vanligt blodprov. Med hjälp av en centrifugmaskin skiljs plasma med mycket blodplättar från resten av plasman och de röda blodkropparna.
För bäst resultat rekommenderas minst tre behandlingar med tre till fyra veckors mellanrum.

För hår: Den trombocytrika plasman injiceras därefter med små stick i hårbotten. Blodcirkulationen ökar och blodplättarna innehåller tillväxtfaktorer som aktiverar stamcellerna kring hårsäcken vilket gör att håret stimuleras till återväxt och håravfall minskar.

För ansikte:
 Injiceras den trombocytrika plasman med små stick också. Efter behandlingen uppstår en kollagenförnyelse som effektivt reducerar ålderstecken men också akne och ojämnheter.

Trådlyft

Thread-LIfting

Önskar du huduppstramning, ansiktslyft, förbättrad hudton? Då kan trådar vara ett alternativ för dig. Det finns otaligt antal varianter av trådar. De tunnare trådarna används i första hand som hudförbättrande och kollagenstimulerande. Det även extra skonsamma trådar som kan användas under ögonen där huden är extra tunn och åldrandet tidigt ger avtryck. När trådarna långsamt byggs in och sedan långsamt försvinner, skapas en kraftfull stimulering i huden som startar en kollagenfabrik att bygga nytt kollagen och elastin och som på så vis åstadkommer en huduppstramning och lyft. 

Hyalase

Screenshot 2022-07-14 at 20.28.20

Hyalase är ett godkänt läkemedel som löser upp Hyaluronsyra efter injicering. Det verkar genom att göra vävnaden mellan celler mer genomsläpplig. Detta gör att injicerade ämnen snabbt blir spridda och kan absorberas av kroppen.

Hur går behandlingen till?
Hyalase injiceras på önskat område och tar bara några minuter. På endast några timmar bryter Hyalase ner den oönskade fillern i ex dina läppar, tar bort klumpar och inkappslingar för att återställa området till sitt ursprungliga utseende. Sluteffekten har man efter ca 1 vecka.

Vem riktar sig behandligen till?
Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, har små hårda kulor i huden (inkapslingar), svullnader runt ögonen eller tröttnat på sin filler.

OBSERVERA!
Behandling utförs ej på gravid eller ammande.

Vill du ha mer information?

Tveka inte på att höra av er till oss!

Kontaktformulär

Kontaktuppgifter: