Om oss

Hos LadysFillers Curae bemöts du alltid av certifierad, legitimerad och auktoriserad vårdpersonal besittande omfattande erfarenhet och hög nivå av expertis som kan erbjuda er estetiska injektionsbehandlingar och avancerad hudvård med ett personligt bemötande och naturliga resultat på ett tryggt och säkert sätt.

Vår personal följer dig från första konsultation till slutresultat och uppföljning allt eftersom du ska känna dig nöjd med behandlingen men också för att vi på LadysFillers Curae ska vara nöjda med den behandling och det resultat du fått av oss. Det är också en av anledningar till att vi har en sådan hög kundnöjdhet från våra besökare.

Den senaste teknologin, moderna metoder och ständigt vetenskapligt arbete kring förbättring gör att vi kan hålla oss i takt med den konstanta utvecklingen som estetiska behandlingar innefattar. Vår klinik är därför nyrenoverad och utrustad med senaste tekniken för att kunna leverera bästa möjliga vård och resultat.

Gada - Legitimerad sjuksköterska

Gada besitter över 20 års erfarenhet inom vård och omsorg och har ett brinnande intresse för skönhet och hälsa.

Hon har förutom sin utbildning till sjuksköterska deltagit i flera utbildningar inom estetisk vård och avancerad hudvård. Detta tillsammans med sin långa erfarenhet inom vården kan Gada alltid säkerställa en hög nivå av säkerhet och kvalitet till er som utför behandlingar hos oss.

Kontakta oss

Ni är alltid välkomna att höra av er till oss om ni har funderingar eller vill ha mer information.

Kontaktformulär

Kontaktuppgifter: